“El carrer és nostre, que es noti!”: Obra de teatre i fòrum obert

/ octubre 30, 2018/ Cúrcuma

T’han assetjat sexualment al carrer?

Has sentit que el teu cos és vist com un objecte per ser mirat, per opinar-ne, perquè l’altre en gaudeixi sense el teu permís? Has estat testimoni d’alguna experiència o relat d’aquest tipus? Et preocupa o t’incomode aquesta problemàtica?
Si et ressonen aquestes preguntes, no et perdis l’oportunitat de venir i dir la teva!

Enguany continuem amb aquest projecte i aquesta vegada tindreu l’oportunitat de veure l’obra de teatre, resultat dels tallers que hem fet sobre experiències de dones al voltant de l’assetjament sexual al carrer.

Aquest trimestre haurem fet 7 vegades l’obra de teatre seguida del fòrum obert, teniu l’última oportunitat el 21 de desembre a les 20h al RAI!

En aquest enllaç podeu fer-vos una idea del que serà 🙂