Teatre Fòrum – HISTÒRIES DE VIDA I MIGRACIÓ: LA CERCA D’UNA VIDA DIGNA –

/ desembre 1, 2016/ Teatre de les oprimides

[:ca]12 de desembre de 19 a 20’30h al Palau Alòs. 

Dones d’entre 70 i 90 anys que han patit la guerra civil i s’han vist forçades a migrar per l’estat espanyol o per Europa, es troben que 80 anys després, les històries de joves que han migrat cap a Catalunya els últims 20 anys, no s’allunyen tant del que van viure elles.

El desig comú és viure millor, el que es troben pel camí són reptes, dificultats, pors, entramats legals..

Som realment conscients de tot el que hi ha al darrere d’una migració? I de tot el que ve pel davant una vegada decideixes quedar-te en un nou lloc per viure? Com respon la societat? Com respon el teu entorn? Com respons tu?

Aquesta és una peça de teatre fòrum fruit del projecte “Interculturalitat amb perspectiva de gènere: experiència artística de creació col·lectiva”, creada pels i les integrants d’un grup de Mescladís, dones del Casal de Gent Gran de Comerç i facilitat per Cúrcuma. Amb la col·laboració del Palau Alòs i el Casal de Barri Pou de la Figuera.

[:]