Proper intensiu “DEL SOMNI COMÚ A L’ACCIÓ TRANSFORMADORA” amb Hector Aristizábal

/ octubre 7, 2016/ Teatre de les oprimides

[:ca]

Cartel Héctor Aristizábal (CAT)

Cartel Héctor Aristizábal (CAT)

En aquest taller explorarem la font infinita de la nostra imaginació i els nostres somnis individuals i col·lectius. A mesura que ens connectem amb el potencial de la nostra imaginació, podrem contribuir de manera més autèntica a la transformació del món.

El treball en grup es converteix en una espècie de comunitat transitòria, en un laboratori humà en el qual explorarem les nostres històries personals i els nostres interessos comuns. Utilitzarem diverses metodologies que ens ajudaran a imaginar alternatives als nostres reptes i proveir oportunitats per la sanació en comunitat.

Vols saber més? Fes click aquí. (També ho trobaràs en castellà).

 

 [:]