Kafeta solidària amb la Trobada europea de Ma(g)dalenes de Teatre de les Oprimides!

/ abril 13, 2016/ Teatre de les oprimides

[:ca]Com sabeu, s’està preparant a Barcelona una Trobada europea de Ma(g)dalenes de Teatre de les Oprimides el mes de juny, en la que Cúrcuma també hi participa.

Aquest divendres 15 d’abril celebrarem una kafeta a La Bastarda (Sants, Barcelona) per l’autogestió de la Trobada! Us convidem a assistir-hi, hi haurà la presentació d’una peça de Teatre Fòrum, DJs, pinxos i begudes i més sorpreses!!

Tota la info de la Kafeta aquí!

En voleu saber més de la Trobada?

Es tracta d’una trobada autogestionada de grups i persones practicants del Teatre de les Oprimides amb perspectiva de gènere a Barcelona. En el seu web, podeu consultar tots els detalls, com també el programa i com fer la vostra inscripció.

Us hi esperem!![:]