Mestres Empoderades: Aprofundiment en grup

/ desembre 15, 2015/ Acompanyaments a grups i entitats, Activitats, Cúrcuma

[:ca]

Mestres Empoderades i Empoderats és la nova formació que estem emprenent a Cúrcuma!

En aquesta ocasió proposem dues convocatòries, una a Barcelona i la segona a Girona d’Aprofundiment en grup.

Es tracta d’un curs a partir de 6 sessions de gener a juny, on treballarem en grup el programa  creat per Lukas Hooler (Suïssa) i Joe Goodbread (EE.UU).

Com ens plantegem aquesta formació?

Entenem que en temps de globalització i migracions, la creixent diversitat ètnica, cultural, econòmica i d’estils de vida planteja nous reptes a la societat i al camp de l’educació.

És per això que Mestres empoderades i empoderats pretén aportar eines al professorat per a afrontar aquest reptes i poder, així, facilitar-l’hi la seva tasca de preparar les noves generacions per a la vida, el món i el treball en una atmosfera de convivència, que sigui terra fèrtil per a l’aprenentatge.

Així doncs, les estratègies i recursos que treballarem estan enfocades a enfortir la capacitat de lideratge del professorat per a que pugui donar suport tant a l’alumnat com a mares i pares per a fer compatibles les seves realitats diferents.

A qui va dirigida?

La formació de Mestres Empoderades i Empoderats va dirigida a qualsevol persona que estigui interessada en el món de l’educació.  És una formació que va més enllà de l’àmbit de l’ensenyament, per tant creiem que pot ser útil tant per mestres, educadores i monitores però també per persones que es dediquen a la dinamització social i cultural, al treball social i comunitari i en general a totes les persones que en el seu dia a dia atenen i tenen cura d’altres persones, especialment joves i infants.

MEE_cartell-aprofundimentx2

Si voleu més informació sobre el programa de formació podeu consultar el catàleg MESTRES, o bé ens podeu contactar a ass.curcuma@gmail.com

[:]