TEATRE FÒRUM DEGENERANT UTÒPICS

/ novembre 23, 2015/ Teatre de les oprimides

[:ca]

Aquesta setmana arriba plena d’activitats a l’agenda de l’Associació Cúrcuma!

Una de les activitats que us proposem és el Teatre Fòrum “Degenerant Utòpics” a l’Espai Jove la Fontana el divendres 27 a les 18h.

En aquesta ocasió podrem veure la peça de Maria – La Lioparda sobre estereotips i rols relacionats amb el gènere. Sense dir cap paraula, utilitzant la pantomima carregada de sàtira, la bufó aconsegueix fer reflexionar sobre tot un seguit de situacions que van de les més quotidianes a les més extremes i  a les quals ens veiem exposats i exposades per raó de gènere: Homes que han de semblar forts, que no poden flaquejar. Dones que, si volen ser dones completes, han de ser mares. Dones que, a banda de mares, han d’estar primes i ser boniques, etc.

A partir de l’obra, generarem un espai per debatre i processar la peça i tot allò que ens suggereixi.

L’entrada és gratuïta i oberta al públic, no us ho perdeu!

Espai La Fontana 27 nov

 

Podeu veure tota la nostra agenda d’activitats aquí!

[:]