[:ca]Taller residencial de TheAlbero a Mas Franch “In the name of the Mother”[:]

/ maig 4, 2015/ Cúrcuma

[:ca]Aquest estiu Cúrcuma es retroba amb TheAlbero,  col·lectiu artístic resident a Itàlia, a partir de la col·laboració en el taller residencial “In the Name of the Mother”.

Enguany, les amigues de TheAlbero ens proposen un viatge iniciàtic en l’Estètica de l’Oprimit que comença al juny al sud d’Itàlia i acaba a principis d’agost a Mas Franch (Sant Feliu de Pallerols,Girona).

Durant aquest recorregut les artistes de TheAlbero facilitaran diferents tallers i trobades emmarcades en el moviment Theatre for Transition. Finalitzaran aquesta recerca a Mas Franch,  en el taller residencial “In the Name of the Mother”.

TheAlbero proposen una experiència de re-connexió amb la terra i amb nosaltres mateixes, i la correlació  amb els principis de maternitat de la cura i el compartir. Facilitaran aquesta trobada amb un ampli ventall de tècniques del Teatre de l’Oprimit i la Narració Participativa.

ITNOTM-cat

Si esteu interessades en aquest taller que es durà a terme del 5 al 9 d’agost de 2015, no dubteu en posar-vos en contacte a TheAlbero7@gmail.com !  A més, les primeres deu places tenen un preu reduït!![:]