Taller cos i gènere a RAI

/ abril 24, 2014/ Activitats, Cúrcuma, Gènere

[:ca]

Des de Cúrcuma us presentem el nou taller de cos i gènere que durem a terme durant el mes de maig en el centre cultural RAI, on treballarem la relació entre la identitat de gènere i el cos.

El taller consistirà en crear un espai per explorar la construcció de la nostra pròpia masculinitat i feminitat. Reflexionarem sobre els estereotips i rols de gènere i sobre les representacions corporals, prenent així consciència del nostre cos i de la nostra manera de relacionarnos amb el món . Treballarem la importància del cos en la manera de viure, comunicar i expressar-nos, i sobre la capacitat de performar la nostra pròpia identitat.

El cos és un text, el cos és la representació del cos. Ser dona/home/trans pogués ser, en principi, tenir un cos determinat. El cos es llegeix, és un text, per tant, requereix d’un llenguatge, un codi compartit, per així poder interpretar i ser interpretat.

Treballarem mitjançant una metodologia activa, participativa i vivencial, utilitzant les tècniques i les bases del Teatre de les Oprimides i fent ús d’exercicis i algun dels plantejaments del Treball de Processos, així com algunes dinàmiques de la Gestalt.

El taller es divideix en tres sessions de 3 hores cadascuna, de 19h. a 22h., els dies 15, 22 i 29 de maig, i està dirigit a tot tipus de públics majors de 18 anys.

Per apuntar-vos al taller, cal manar un email a : ass.curcuma@gmail.com, ja que les places són limitades!

El preu de les 9 hores que dura el taller, és de 35 euros.

Us animem a totxs a participar!!

[:]