Taller “Desenredant el gènere” a Mallorca!

/ març 3, 2016/ Activitats, Cúrcuma

[:ca]El dies 8, 9 i 10 d’abril realitzarem el taller “Desenredant el gènere” a Palma amb la col·laboració de Maria la.lioparda.

En el taller de 15h explorarem com ens configura i delimita la vivència, la concepció i percepció del nostre cos: el fet d’haver estat socialitzades com a dones o homes i el fet d’identificar-nos amb una determinada identitat de gènere.

Alhora, el nostre cos i les seves maneres de fer i d’estar, de moure’s, de sentir-se, de reconèixer-se, de relacionar-se…també reprodueix (o transgredeix) la nostra identitat de gènere. I en tot això, veurem com ens influeix la manera en què les persones del nostre voltant ens miren, ens llegeixen, ens perceben.

Per endinsar-nos en aquest taller, començarem amb una adaptació de la peça “Degenerant Utòpics”* de Maria la.lioparda com a inspiració per veure com ens pot fer de mirall i aprofundir en les identitats de gènere, rols, performativitat i molt més.

Tota la informació Taller Desenredant el gènere !!

Teniu fins el 24 de març per inscriure-us a ass.curcuma@gmail.com

 [:]