Jornades Radical-ment Feministes!

/ febrer 10, 2016/ Activitats, Cúrcuma

[:ca]

La Xarxa Feminista,  Ca la Dona i altres grups feministes estan organitzant una gran trobada de tots els feminismes sota el lema “Radical-ment feministes”, els dies 3, 4 i 5 de Juny del 2016, a Barcelona. Seran unes jornades on totes, dones, lesbianes i trans, hi estem convocades i convidades.

Les Jornades 2016 “Radical-ment feministes” seran un espai de trobada per posar de manifest i en diàleg els diversos feminismes. Volem crear un espai polític de confiança i creativitat. Compartir propostes, inquietuds, preguntes i somnis per aconseguir una vida lliure i sostenible en un món sense violències patriarcals.

Encara sou a temps de fer una proposta des del vostre col·lectiu! Fins el 15 de gener podeu enviar la vostra proposta!! Per més info aquí. 

[:]