Concentració a Plaça Sant Jaume del mes de Novembre

/ novembre 7, 2015/ Activitats, Cúrcuma

[:ca]

20150312concentracionsCada tercer dilluns de mes, la “Plataforma Unitària contra la Violència de Gènere” organitza una concentració a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona para retre homenatge a les dones víctimes de la violència masclista. I cada mes una de les entitats que forma part de la plataforma és l’encarregada d’organitzar la concentració.

L’ Associació Cúrcuma som l’entitat encarregada d’organitzar la concentració del mes de novembre, que serà el dilluns 16 de novembre a les 20h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

Properament, us anirem informant dels actes que tenim previstos, per ara, per les que us deixem un resum de com va ser la darrera concentració:

“El 19 d’octubre, l’entitat encarregada del programa de la concentració va ser l’ Associació de Dones Bahá’ís de Barcelona. L’ acte va incloure, a més de la presentació de la entitat i  cançons de Katy Evoghly, cantant d’origen iranià, la lectura d’un manifest elaborat por la “Associació de Dones Bahá’ís”, proposant mesures educatives per acabar amb aquesta lacra social que afecta a tot el món.

Per part de la Plataforma es va llegir un altres documents convidant a la participació en la “Marcha contra las Violencias Machistas” que es celebrarà a Madrid el proper 7 de novembre.
Van estar presents en l’acte el tinent d’ alcalde, dues regidores de l’Ajuntament de Barcelona i l’alcaldessa Ada Colau, que també va intervenir en l’acte donant suport i relatant les seves pròpies vivències en la matèria.
Per finalitzar  van ser llegits els noms de les nou dones assassinades en el darrer més i va ser dipositada una flor per cada una d’ elles en memòria seva. “[:]