Taller “IDENTITATS, GÈNERE I CORPORALITATS” amb la col·laboració de La Lioparda

/ octubre 7, 2015/ Activitats, Cúrcuma, Gènere

[:ca]

La setmana vinent comencem el nou taller de l’ Associació Cúrcuma en col·laboració amb La Lioparda. Encara no saps de què va?

TALLER “IDENTITATS, GÈNERE I CORPORALITATS”

DSC_8980

Es tracta d’un taller dedicat a explorar com vivim cadascuna de nosaltres la pròpia identitat de gènere, així com la relació que tenim amb el nostre cos.

Investigarem com ens configura i delimita la vivència, la concepció i percepció del nostre cos: el fet d’haver estat socialitzades com a dones o homes i el fet d’identificar-nos amb una determinada identitat de gènere.

Per endinsar-nos en aquest taller, a Cúrcuma tindrem el gust de compartir la dinamització amb Maria-La lioparda, utilitzarem la seva peça “Degenerant Utòpics” com a inspiració per veure com ens pot fer de mirall i aprofundir en les identitats de gènere, rols, performativitat i molt més.

Degenerant Utòpics” és una peça de La Lioparda que vam poder veure en el Cabaret Emmaranyat. Sense dir cap paraula, utilitzant la pantomima carregada de sàtira, la bufó aconsegueix burlar-se de si mateixa i del sistema heteronormatiu, mitjançant la performativització  de personatges molt estereotipats.

 

lalioparda1

 

Treballarem mitjançant una metodologia activa, participativa i vivencial, utilitzant les tècniques i les bases del Teatre de les Oprimides i fent ús d’exercicis i algun dels plantejaments del Treball de Processos, així com algunes dinàmiques de la Gestalt.

El taller es farà a La Tinta, una associació cultural que acaba de néixer al barri del Poble Sec de Barcelona (Carrer Vallhonrat 14, baixos  Metro: Poble Sec)

Horaris i Preu:

Tots els dimecres del 14 d’octubre al 16 de desembre de 20h a 22h.

10 sessions de 2 hores.

Més info i inscripcions a www.latinta.org[:]