Presentació del Teatre Fòrum: “Poliamor Alfa” a Vilassar de Mar

/ octubre 30, 2015/ Gènere, Teatre de les oprimides

[:ca]Dilluns vam fer la presentació de la petita peça de teatre fòrum “Poliamor Alfa”, que va ser el resultat de 6 sessions emmarcades en els Tallers Zero 2015 de Vilassar de Mar amb el nostre taller de Teatre de l’Oprimit.

foro vilassar
Dilluns a les 21h van aparèixer una vintena de veïns i veïnes del Maresme que es van bolcar a debatre i qüestionar les jerarquies que poden arribar a existir a les relacions poliamoroses.
Després de mostrar el conflicte que hi ha entre una parella que, aparentment, ha consensuat que volen tenir altres relacions amoroses al mateix temps, i com això afecta les diferents persones de la relació. Vam parlar i provar a l’escenari una altra forma de relacionar-nos, amb cura, suport mutu, comunicació, respecte i deixant els límits clars (entre altres estratègies).


Vam qüestionar com pot afectar l’amor romàntic a les relacions poliamoroses, ja que el poliamor no significa que hàgim superat els efectes de l’amor romàntic en les nostres relacions.


Aquí us deixem unes fotos de l’esdeveniment i us animem a participar en el Taller de Teatre de l’Oprimit del Maresme al Casal Atzari (Vilassar de Mar). Hem pensat en seguir oferint el taller des de Cúrcuma durant tot el curs i així poder expandir molt més aquesta eina tan transformadora.


foro vilassar 2
[:]