Fira d’economia solidària de Catalunya 2015!

/ octubre 20, 2015/ Cúrcuma, Gènere, Què fa la xarxa

[:ca]

Aquest cap de setmana es celebra a Barcelona la Fira d’economia solidària de Catalunya.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4HDTdgWf4Dk&w=1366&h=768]

Del 23 al 25 d’octubre la Fira organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya s’instal·la al recinte de la Fabra i Coats de Sant Andreu.

La Fira és un aparador per donar a conèixer les alternatives que ens ofereix l’economia solidària,  visibilitzant les experiències d’activitats i serveis de diferents sectors, i ajudants a augmentar les associacions i persones compromeses i potenciar la cooperació entre elles.

Els eixos temàtics de les xerrades de la Fira d’enguany giraran al voltant del desenvolupament comunitari i el mercat social;  el consum responsable i la sobirania alimentària,  les economies feministes i el lligam entre els drets fonamentals i l’economia social i solidària. 

L’Associació Cúrcuma també hi serem!

En podreu trobar a l’expositor de l’EstArter durant tot el cap de setmana, i diumenge 25 a les 12h participarem a la taula rodona “Relacions de poder, gestió de conflictes i corresponsabilitat” amb  iACTA i Fil a l’Agulla.

Podeu consultar tot el programa de les activitats de la Fira d’economia solidària 2015 aquí mateix.

Ens veiem aquest cap de setmana!

 

difon[:]