Nou taller per a la tardor: “IDENTITATS, GÈNERE I CORPORALITATS”

/ setembre 23, 2015/ Activitats, Cúrcuma, Gènere

[:ca]Aprofitant que avui és el primer dia de tardor, us volem presentar un nou taller per aquest trimestre vinent:

TALLER “IDENTITATS, GÈNERE I CORPORALITATS”

DSC_8980

En el taller explorarem com vivim la pròpia identitat de gènere, així com la relació que tenim amb el nostre cos. Quin és el vincle entre ambdues realitats?

Investigarem com ens configura i delimita la vivència, l’enteniment i la percepció del nostre cos, el fet d’haver sigut socialitzades com a dones o homes, i, el fet d’identificar-nos amb una determinada identitat d gènere.

Alhora, el nostre cos i les seves maneres de fer i d’estar, de moure’s, de sentir-se, de reconèixer-se, de relacionar-se…també reprodueix (o transgredeix) la nostra identitat de gènere. I en tot això, veurem com ens influeix la manera en què les persones del nostre voltant ens miren, ens llegeixen, ens perceben.

Treballarem mitjançant una metodologia activa, participativa i vivencial, utilitzant les tècniques i les bases del Teatre de les Oprimides i fent ús d’exercicis i algun dels plantejaments del Treball de Processos, així com algunes dinàmiques de la Gestalt.

El taller es farà a La Tinta, una associació cultural que acaba de néixer al barri del Poble Sec de Barcelona (Carrer Vallhonrat 14, baixos  Metro: Poble Sec)

Horaris i Preu:

Tots els dimecres del 14 d’octubre al 16 de desembre de 20h a 22h.

10 sessions de 2 hores.

Més info i inscripcions a www.latinta.org[:]