Jornades la Maranya, incripcions obertes! i Cúrcuma… fins l’agost!

/ juliol 11, 2014/ Activitats, Cúrcuma

[:ca]Hola amics i amigues de Cúrcuma!

Tot i que les Jornades la Maranya estan súper actives, i les incripcions i la informació estan obertes… avui oficialment marxem de vacances! Després d’un any ple d’aprenentatges, un any de creixement individual i de l’Associació, de reptes i d’oportunitats, de transfromació!!

Us agraïm de tot cor a les persones i col·lectius que heu confiat en la nostra feina, sense vosaltres no hauríem pogut avançar. Gràcies per donar-nos la oportunitat, tot i ser una Associació jove i de vegades “desconeguda”, de treballar al nivell de profunditat i entrega com hem pogut fer-ho. Ens adonem com la nostra feina cada vegada és més rica, més completa, més conscient. I alhora, apareixen molts reptes més!

Seguim aprenent a aprendre dels errors, a recolzar-nos en els moments difícils (que també n’hi ha hagut), i a gestionar la diversitat que hi ha entre nosaltres tres per a que sigui una ventatja, una font de riquesa. Gràcies a les persones que heu col·laborat amb nosaltres, gràcies a la Mariona, el Ferri i la Flor per les dinamitzacions, Andrea pels magnífics dissenys, els artistes del Cabaret Emmaranya’t, i tantes persones més…! Extensions de Cúrcuma que han aportat cadascuna el seu tresor singular. Gràcies!

I també gràcies a la Maier, la Inma i el Nando, per seguir dia a dia connectades entre sí, gestionant cada dia millor les diferències, amb amor!

Bon estiu, i fins l’agost![:]