Cúrcuma a Vila-real!

/ juny 3, 2014/ Activitats, Cúrcuma

[:ca] 

Aquest cap de setmana hem pogut gaudir de les Jornades de teatre de l’oprimit organitzades per Cultura crítica en Vila-real, on hem pogut participar mitjançant un taller i una acció participativa sobre microviolèncias i la interrelació entre el cos i el gènere. Lxs participants van parlar sobre les identitats, les categories, les limitacions, les obligacions, el repte, la autoacceptació, la cura, el permetre’s, el ser unx mateix, l’apoderament, la responsabilitat…

Ha sigut un luxe poder compartir aquests pocs però intensos dies, amb lxs organizadorxs, companyies i amb les persones que s’han apropat a les jornades durant els tres dies.
Gràcies a les persones que van participar en el taller per la seva energia, la seva obertura, la seva sinceritat i gratitud!

Seguim!

[:]