Taller micromasclismes a la Ciutat Invisible

/ maig 19, 2014/ Activitats, Cúrcuma, Masculinitats

[:ca] 

Ens complau convidar-vos a una nova sessió formativa: el taller sobre micromasclismes que impartirem a La ciutat invisible el proper 28 de maig a les 19h. L’activitat tindrà una durada de 2 hores.

 En primer lloc, faThumbnailrem un abordament teòric i pràctic al voltant dels micromasclismes. Us recomanem que llegiu el text de Luis Bonino “Micromachismos: la violencia invisible en la pareja” que trobareu en aquest enllaç.

En segon lloc, treballarem la identificació i el reconeixement d’aquestes violències subtils i naturalitzades, així com la seva relació directa amb la perpetuació de les bases de la societat heteropatriarcal. Ens agradaria molt compartir i aprendre de les vivències i les experiències quotidianes de les persones participants, per facilitar un anàlisi de les conseqüències emocionals i relacionals que impliquen. Per acabar, facilitarem un espai on construir col·lectivament estratègies de transformació de les situacions treballades.

Per apuntar-se al taller escriu un email a  cooperativa@laciutatinvisible.coop

Vine!

[:]