Taller “Explorant les masculinitats” a La Llibertària.

/ març 24, 2014/ Activitats, Cúrcuma, Masculinitats

[:ca]

Amb el començament de la primavera, des de Cúrcuma tornem amb els tallers de “Explorant les masculinitats”! Aquesta vegada es duraran a terme a l’espai cultural La Llibertària, els propers dimarts 6, 13, 20 i 27 de maig, de 19 a 22h.

El taller tindrà una durada de 12 hores lectives i busca ser un espai de curiositat per aprofundir junts qüestions relatives a la condició d’home. La formació és no-mixta i està adreçada a persones socialitzades com a homes.

“Vol ser un espai íntim on viatjar a través de la masculinitat i explorar els seus   límits, teixint a partir de les nostres experiències per així enriquir-nos de tot el   ventall de vivències que es poden viure des de la construcció masculina. Tot això   cuidant el cercle de confiança per fer aflorar les dificultats en l’experiència de ser  home, i per treballar la consciència i la responsabilitat del poder que exercim a   les nostres relacions. Es treballara per a un empoderament personal i col•lectiu davant els discursos i conductes de la “masculinitat hegemònica”, donant espai i creant col•lectivament alternatives més sanes i beneficioses”. Al llarg de les  sessions s’emprarà una metodologia activa, participativa i vivencial,  utilitzant les tècniques i les bases del Teatre de les Oprimides i fent ús   d’exercicis i algun dels plantejaments del Treball de Processos, així   com algunes dinàmiques de la Gestalt.

Des de Cúrcuma proposem un recull de textos per abordar i situar la matèria, recomanables per fer un seguiment adequat del curs. Una tria de lectures que ofereixen una visió de la masculinitat d’acord amb el eixos temàtics i perspectives que es volen treballar al taller. El textos proposats es poden veure en aquest link.

El número de places mínim per a la realització del taller és de 10 places, i un màxim de 15. El taller té un import de 50€.

Per inscriure’t al taller, envia un email a  lallibertaria@gmail.com. Vine i anima’t!

T’esperem!

 [:]