“Festival Internazionale Teatro in Comune”

/ novembre 22, 2013/ Teatre de les oprimides

[:ca]

 El passat dijous 14 de novembre vam fer el taller “Deconstruct your look!” al “Festival Internazionale Teatro in Comune” en Casalbordino (Abruzzo-Italia). Aquesta vegada vam estar 4hores explorant les identitats de gènere perifèriques que tenim, habitant de noves i rebutjant d’altres. Van participar entre 15 i 20 persones d’Itàlia, Rússia i EEUU, totes van tenir una gran energia i curiositat sobre la/les pròpia/es identitats de gènere que ens atravessen i sobre el que és ser dona i home segons la societat.

A més de fer el nostre taller, vam estar participant a la resta de Workshops, Performances i Col·loquis en vers a qüestions com la Comunitat, l’activisme, la resiliència, temes de gènere, construcció de puppets, etc. Va ser molt enriquidor i vam poder compartir diverses perspectives de treball en comunitat utilitzant eines d’intervenció com ara el teatre (Teatre de l’Oprimit/da, Theather of Witness) Cercles Narratius, el Ritual, Counsil Circle, etc.

[:]