Nou Taller “Explorant les masculinitats!”

/ octubre 18, 2013/ Activitats, Cúrcuma, Masculinitats

[:ca]

Us presentem el nou taller de masculinitats que farem els propers dies 20 i 27 de novembre, i 4 de desembre.

El taller tindrà una durada de 9 hores lectives i busca ser un espai obert a la curiositat per abordar juntes qüestions relatives a la condició d’home. La formació és no-mixta i està adreçada a persones de sexe masculí. Vol ser espai íntim per viatjar a través de la masculinitat, on compartirem experiències per així enriquir-nos de tot el ventall de vivències que es poden viure amb el sexe masculí. Es vol generar un marc de confiança per fer aflorar les dificultats en l’experiència de ser home, i per ser conscients del poder que tenim a les nostres relacions.

El taller es farà els dimecres de 18 a 21h a la sala polivalent de la Ciutat Invisible (carrer Riego, 37). El número de places mínim per a la realització del taller és de 10 persones, i un màxim de 15. El taller té un import de 45€.

Més informació i reserves, escrivint a cooperativa@laciutatinvisible.coop

http://laciutatinvisible.coop/activitats/taller-explorant-les-masculinitats/

Animeu-vos![:]