Taller sobre Agressions a Can San Pere (Premià de Mar)

/ juny 1, 2013/ Activitats, Cúrcuma

[:ca]

El passat diumenge 26 de maig ens vam reunir a Can Sanpere, un espai públic i autogestionat a Premià de Mar, on vam fer un taller amb 37 persones de diferents col·lectius de moviments socials del Maresme. Els objectius principals a treballar van ser prendre consciència sobre el que són les agressions i tipus d’agressions, i per altra banda, plantejar-se la necessitat de treballar a nivell col·lectiu com actuar enfront una agressió als espais compartits.

Després de 3 hores d’obrir espais de reflexió i experiències vivencials envers les agressions, vam tancar amb un Council Circle expressant cada una de les persones que van participar com s’havien sentit i reconeixent la necessitat de seguir treballant conjuntament per poder actuar de manera conscient enfront les diferents agressions que puguin haver-hi als seus entorns.

[:]